Villa te koop in Ador / Spanje #50738

€ 1.225.000
Vrijstaande chalet in Sotogrande te koop Dit vrijstaande chalet in Sotogrande Alto beschikt over 5 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en uitzicht op de tuin. Daarnaast zijn er 3 complete badkamers en een gastentoilet, wat comfort en privacy biedt. Het is gebouwd in 2002.  Binnen is er een ruime woonkamer met een open haard, wat een gezellige en warme sfeer creëert. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de veranda en de tuin, zodat u van het buitenleven kunt genieten en een buitenruimte voor entertainment kunt creëren. De woning beschikt ook over een privézwembad, wat de mogelijkheid biedt om af te koelen en te ontspannen tijdens warme zomerdagen. Naast het zwembad is er voldoende ruimte in de tuin om te genieten van buitenactiviteiten en momenten van rust. Verder heeft het chalet een aparte wasruimte, wat huishoudelijke taken gemakkelijker maakt en de rest van het huis netjes houdt. Het beschikt ook over een grote garage, die voldoende ruimte biedt voor het parkeren van voertuigen en het opbergen van andere spullen. Wat betreft het verwarmingssysteem, dit chalet heeft een koud/warm airconditioningsysteem, waarmee u de temperatuur het hele jaar door kunt regelen naar de voorkeuren van de bewoners, zowel in warme als koude seizoenen. Kortom, dit vrijstaande chalet in Sotogrande Alto biedt een combinatie van comfort, ruimte en aantrekkelijke voorzieningen zoals uitzicht op de tuin, een privézwembad, een ruime woonkamer met open haard en airconditioning met koude/warme lucht.Indien er nog vragen zijn over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50738
Prijs
€ 1.225.000
Type woning
Villa
Plaats
Ador
Wijk
Sotogrande Alto
Provincie
Valencia
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
414m²
Oppervlakte perceel
1500m²

Vrijstaande chalet in Sotogrande te koop 

Dit vrijstaande chalet in Sotogrande Alto beschikt over 5 slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en uitzicht op de tuin. Daarnaast zijn er 3 complete badkamers en een gastentoilet, wat comfort en privacy biedt. Het is gebouwd in 2002. 

Binnen is er een ruime woonkamer met een open haard, wat een gezellige en warme sfeer creëert. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de veranda en de tuin, zodat u van het buitenleven kunt genieten en een buitenruimte voor entertainment kunt creëren.

De woning beschikt ook over een privézwembad, wat de mogelijkheid biedt om af te koelen en te ontspannen tijdens warme zomerdagen. Naast het zwembad is er voldoende ruimte in de tuin om te genieten van buitenactiviteiten en momenten van rust.

Verder heeft het chalet een aparte wasruimte, wat huishoudelijke taken gemakkelijker maakt en de rest van het huis netjes houdt. Het beschikt ook over een grote garage, die voldoende ruimte biedt voor het parkeren van voertuigen en het opbergen van andere spullen.

Wat betreft het verwarmingssysteem, dit chalet heeft een koud/warm airconditioningsysteem, waarmee u de temperatuur het hele jaar door kunt regelen naar de voorkeuren van de bewoners, zowel in warme als koude seizoenen.

Kortom, dit vrijstaande chalet in Sotogrande Alto biedt een combinatie van comfort, ruimte en aantrekkelijke voorzieningen zoals uitzicht op de tuin, een privézwembad, een ruime woonkamer met open haard en airconditioning met koude/warme lucht.

Indien er nog vragen zijn over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 


Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Openhaard
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Waskamer