Villa te koop in Benissa / Spanje #58365

€ 1.875.000
Deze moderne design villa is zuid-oost georiënteerd met een panoramisch onovertroggen zeezicht van Moraira tot aan de Peñon de Ifach, de beroemde rots van de Costa Blanca in Calpe. Het project is tailor-made afgestemd op de eigenschappen en dimensies van het perceel. Verbonden met zowel interne trappen als een lift, heeft dit project in totaal 261 m2 bebouwde oppervlakte verdeeld over 4 niveaus. Alle niveaus bieden prachtige tuinpartijen. Het project bestaat uit de volgende niveaus, van boven naar beneden: Parking Entree Verdieping 2 Verdieping 1 Begane grond Parking:  parkeerzone op straatniveau met een voetgangersentree. Buitentrap naar de entree van de villa, met binnentrap en lift. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een tweede lift vanaf de parkeerzone naar de entree van de woning te plaatsen voor een geheel traploze entree vanaf de parking. Entree:  we bevinden ons op een groot vlak terras met panoramisch uitzicht op zee. Op dit niveau bevindt zich de hal met trapopgang en lift. Verdieping 2:  een verdieping lager bereiken we de bovenste verdieping met 2 slaapkamers ensuite met zuidoostelijke oriëntatie. Verdieping 1:  via de interne trap of de lift bereiken we de begane grond. Op dit niveau zijn er ook 2 slaapkamers ensuite, waarvan één de master suite. Vanaf deze verdieping is er toegang tot een binnentuin, verbonden met een overdekt terras met toegang tot een wasruimte met wasmachine aansluiting en een technische ruimte. Begane grond:  het woongedeelte met open volledig ingerichte keuken met kookeiland, woon-eetkamer en gastenbadkamer. Buiten betreden we een barbecuezone, terrassen, tuin en zwembad. Dit gebied heeft niet alleen het voordeel van natuurlijk licht via de grote panoramische ramen, die een geweldig uitzicht op zee bieden, maar biedt ook een speciaal hoogtepunt, een patio met natuurlijk licht uit het zuidoosten. Dit project ligt in een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca noord, La Fustera, tussen de mondaine badplaatsen Moraira en Calpe. Indien er nog vragen zijn over dit project dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#58365
Prijs
€ 1.875.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
La Fustera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
261m²
Oppervlakte perceel
1058m²

Deze moderne design villa is zuid-oost georiënteerd met een panoramisch onovertroggen zeezicht van Moraira tot aan de Peñon de Ifach, de beroemde rots van de Costa Blanca in Calpe.

Het project is tailor-made afgestemd op de eigenschappen en dimensies van het perceel.

Verbonden met zowel interne trappen als een lift, heeft dit project in totaal 261 m2 bebouwde oppervlakte verdeeld over 4 niveaus. Alle niveaus bieden prachtige tuinpartijen.

Het project bestaat uit de volgende niveaus, van boven naar beneden:

Parking

Entree

Verdieping 2

Verdieping 1

Begane grond

Parking:  parkeerzone op straatniveau met een voetgangersentree. Buitentrap naar de entree van de villa, met binnentrap en lift.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een tweede lift vanaf de parkeerzone naar de entree van de woning te plaatsen voor een geheel traploze entree vanaf de parking.

Entree:  we bevinden ons op een groot vlak terras met panoramisch uitzicht op zee. Op dit niveau bevindt zich de hal met trapopgang en lift.

Verdieping 2:  een verdieping lager bereiken we de bovenste verdieping met 2 slaapkamers ensuite met zuidoostelijke oriëntatie.

Verdieping 1:  via de interne trap of de lift bereiken we de begane grond. Op dit niveau zijn er ook 2 slaapkamers ensuite, waarvan één de master suite. Vanaf deze verdieping is er toegang tot een binnentuin, verbonden met een overdekt terras met toegang tot een wasruimte met wasmachine aansluiting en een technische ruimte.

Begane grond:  het woongedeelte met open volledig ingerichte keuken met kookeiland, woon-eetkamer en gastenbadkamer. Buiten betreden we een barbecuezone, terrassen, tuin en zwembad. Dit gebied heeft niet alleen het voordeel van natuurlijk licht via de grote panoramische ramen, die een geweldig uitzicht op zee bieden, maar biedt ook een speciaal hoogtepunt, een patio met natuurlijk licht uit het zuidoosten.

Dit project ligt in een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca noord, La Fustera, tussen de mondaine badplaatsen Moraira en Calpe. 

Indien er nog vragen zijn over dit project dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ
  • Buiten Douche
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Orientatie Zuid
  • Orientatie Zuid-Oost
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht
  • Waskamer
  • Zeezicht