Villa te koop in Benissa / Spanje #59194

€ 1.975.000
Moderne villa gelegen op een rustig perceel van 1448 m2 in Benissa.De villa biedt een adembenemend uitzicht op de kust van de Cap D'or in Moraira tot de Peñon de Ifach in Calpe. De villa is gelegen op een steil perceel en bestaat uit verschillende kubussen verdeeld over 4 verdiepingen afgewisseld met terrassen en groene zones. Deze indeling geeft u vanuit elke kamer een prachtig uitzicht op zee. Op straatniveau is er parkeergelegenheid voor twee auto's. Een trap brengt u naar de bovenste verdieping, waar zich een hal en de trap en lift naar de andere verdiepingen bevinden. Er is de mogelijkheid om ook een lift van de parkeerplaats naar de hal te installeren om maximaal comfort te creëren. Een verdieping lager bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer en met toegang tot een gedeeld balkon. Nog een verdieping lager bevinden zich nog eens twee tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer en toegang tot een groot gedeeld terras. Er zijn ook een wasruimte en twee groene zones op deze verdieping. De begane grond bestaat uit een grote woon-eetkamer met een kachel, een ruime open keuken met een groot kookeiland, een gastentoilet en een berging. Grote schuiframen geven toegang tot het terras aan het zwembad vanuit de woonkamer. Er is ook een barbecue en het zwembad is omgeven door groene zones. De villa heeft vloerverwarming en airconditioning. De prachtige kust van Benissa ligt op slechts 2 km afstand en biedt verschillende idyllische stranden die perfect zijn om te zonnebaden, snorkelen, enz. Bovendien ligt de villa op een zeer centrale locatie ten opzichte van de omliggende dorpen en steden. In slechts 10 minuten bereikt u de grote zandstranden van Calpe en het historische centrum van Benissa. En in iets minder dan 20 minuten bent u in het toeristische havendorp Moraira.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#59194
Prijs
€ 1.975.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Wijk
La Fustera
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
5
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
330m²
Oppervlakte perceel
1448m²

Moderne villa gelegen op een rustig perceel van 1448 m2 in Benissa.

De villa biedt een adembenemend uitzicht op de kust van de Cap D'or in Moraira tot de Peñon de Ifach in Calpe. De villa is gelegen op een steil perceel en bestaat uit verschillende kubussen verdeeld over 4 verdiepingen afgewisseld met terrassen en groene zones. Deze indeling geeft u vanuit elke kamer een prachtig uitzicht op zee. 

Op straatniveau is er parkeergelegenheid voor twee auto's. Een trap brengt u naar de bovenste verdieping, waar zich een hal en de trap en lift naar de andere verdiepingen bevinden. Er is de mogelijkheid om ook een lift van de parkeerplaats naar de hal te installeren om maximaal comfort te creëren. Een verdieping lager bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer en met toegang tot een gedeeld balkon. 

Nog een verdieping lager bevinden zich nog eens twee tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer en toegang tot een groot gedeeld terras. Er zijn ook een wasruimte en twee groene zones op deze verdieping. 

De begane grond bestaat uit een grote woon-eetkamer met een kachel, een ruime open keuken met een groot kookeiland, een gastentoilet en een berging. Grote schuiframen geven toegang tot het terras aan het zwembad vanuit de woonkamer. Er is ook een barbecue en het zwembad is omgeven door groene zones. De villa heeft vloerverwarming en airconditioning. 

De prachtige kust van Benissa ligt op slechts 2 km afstand en biedt verschillende idyllische stranden die perfect zijn om te zonnebaden, snorkelen, enz. Bovendien ligt de villa op een zeer centrale locatie ten opzichte van de omliggende dorpen en steden. In slechts 10 minuten bereikt u de grote zandstranden van Calpe en het historische centrum van Benissa. En in iets minder dan 20 minuten bent u in het toeristische havendorp Moraira.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • BBQ
  • Elektrische poort
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Patio
  • Rustige omgeving
  • Stille omgeving
  • Terras
  • Vloerverwarming
  • Vrij uitzicht
  • Waskamer