Villa te koop in Benissa / Spanje #59270

€ 670.000
Finca gelegen in Partida LLeus, Benissa op slechts 10 minuten van het stadscentrum. De finca heeft een totale bebouwde oppervlakte van 333 m2 en is gelegen op een groot terrasvormig perceel van 11.000 m2. Via een automatische poort bereikt u een brede toegangsweg die via diverse olijfbomen naar de villa leidt. De villa is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een zeer grote "Riurau", een typisch landelijke constructie van de Marina Alta gelegen aan zowel de noord-, oost- als zuidzijde van de villa.  Op de begane grond vinden we de keuken, een gastentoilet en een grote slaapkamer met en suite badkamer, evenals een praktische opbergruimte onder de trap. Op de bovenverdieping bevindt zich een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en een kleine kleedkamer, evenals nog een slaapkamer met eigen badkamer. De badkamer is zo ontworpen dat deze in tweeën kan worden gedeeld en er is de mogelijkheid om een extra vierde slaapkamer te maken.  De grote ramen die de gehele gevel sieren, garanderen uitzonderlijke lichtinval in alle ruimtes van het huis. Er staat een tweede kleine constructie op het perceel met de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een klein gastenverblijf, garage, berging, etc. Zowel de begane grond als de bovenverdieping zijn voorzien van vloerverwarming (gasboiler). De watervoorziening loopt momenteel via een watertank, maar het is de bedoeling om een waterput te installeren om een constante aanvoer te hebben. De villa bevindt zich momenteel in de laatste fase van de renovatie en zal worden afgewerkt.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#59270
Prijs
€ 670.000
Type woning
Villa
Plaats
Benissa
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Private
Oppervlakte bebouwd
333m²
Oppervlakte perceel
11000m²

Finca gelegen in Partida LLeus, Benissa op slechts 10 minuten van het stadscentrum.

De finca heeft een totale bebouwde oppervlakte van 333 m2 en is gelegen op een groot terrasvormig perceel van 11.000 m2. Via een automatische poort bereikt u een brede toegangsweg die via diverse olijfbomen naar de villa leidt. De villa is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een zeer grote "Riurau", een typisch landelijke constructie van de Marina Alta gelegen aan zowel de noord-, oost- als zuidzijde van de villa. 

Op de begane grond vinden we de keuken, een gastentoilet en een grote slaapkamer met en suite badkamer, evenals een praktische opbergruimte onder de trap. Op de bovenverdieping bevindt zich een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en een kleine kleedkamer, evenals nog een slaapkamer met eigen badkamer. De badkamer is zo ontworpen dat deze in tweeën kan worden gedeeld en er is de mogelijkheid om een extra vierde slaapkamer te maken. 

De grote ramen die de gehele gevel sieren, garanderen uitzonderlijke lichtinval in alle ruimtes van het huis. Er staat een tweede kleine constructie op het perceel met de mogelijkheid om deze om te bouwen tot een klein gastenverblijf, garage, berging, etc. Zowel de begane grond als de bovenverdieping zijn voorzien van vloerverwarming (gasboiler). De watervoorziening loopt momenteel via een watertank, maar het is de bedoeling om een waterput te installeren om een constante aanvoer te hebben. De villa bevindt zich momenteel in de laatste fase van de renovatie en zal worden afgewerkt. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Centrale verwarming
  • Elektrische poort
  • Gastentoilet
  • In aanbouw
  • Kleedkamer
  • Opslagruimte
  • Privé tuin
  • Terras
  • Tuin
  • Uitbreiding mogelijk
  • Vloerverwarming
  • Water
  • Wateraansluiting