Villa te koop in Benitachell / Spanje #51339

€ 770.000
Nieuwe villa met prachtig uitzicht op zee en de Montgo in Benitachell.Prachtig uitzicht op zee, omgeven door de natuur en perfect gelegen voor het beste weer het hele jaar door. Het heeft 16 gezellige luxe huizen, elk uniek, met 3 tot 4 slaapkamers en hun eigen badkamers. De huizen van Vall del Portet zijn allemaal eco-vriendelijk met veel natuurlijk licht, zonnepanelen en coole aerothermische energie om het groen te houden. Open ruimtes om te chillen, privézwembaden, BBQ-zones, chillout-hoeken, garages en opslagruimtes. Comfort is een groot ding, dus er is vloerverwarming en u kunt zelfs een smart home-systeem krijgen voor dat extra technische tintje. Vall del Portet ligt op een toplocatie in Benitachell, super dicht bij het strand en handig voor alle lokale winkels en restaurants en Lady Elizabeth International School. Bovendien heb je een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.Belangrijkste kenmerken: Huizen voor elke smaak Groottes vanaf 273 m² 3 of 4 slaapkamers met eigen badkamers Warme vloeren voor blije voeten Zonnepanelen en groene energie Je eigen zwembad, BBQ en chill-outplek Een garage en een plek voor je spullen Stijlvol design met lichte kamers Een gezellige gated community Locatie: Benitachell is een verborgen parel aan de Costa Blanca met 3 km prachtige kustlijn. De historische stad ligt dicht bij het strand en is gemakkelijk te bereiken vanuit Moraira, Jávea en Teulada. Prijzen: Huizen in Vall del Portet beginnen bij € 770.000. Basisvoorzieningen: Uw eigen huis 2 verdiepingen 273 m² oppervlakte 3 slaapkamers 3 badkamers Ontspan op het terras Parkeren inbegrepen Gloednieuwe woningen Een plek voor uw spullen Extra's: Duik in het zwembad Geniet van de tuin.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51339
Prijs
€ 770.000
Type woning
Villa
Plaats
Benitachell
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
273m²

Nieuwe villa met prachtig uitzicht op zee en de Montgo in Benitachell.

Prachtig uitzicht op zee, omgeven door de natuur en perfect gelegen voor het beste weer het hele jaar door. Het heeft 16 gezellige luxe huizen, elk uniek, met 3 tot 4 slaapkamers en hun eigen badkamers. De huizen van Vall del Portet zijn allemaal eco-vriendelijk met veel natuurlijk licht, zonnepanelen en coole aerothermische energie om het groen te houden. Open ruimtes om te chillen, privézwembaden, BBQ-zones, chillout-hoeken, garages en opslagruimtes. Comfort is een groot ding, dus er is vloerverwarming en u kunt zelfs een smart home-systeem krijgen voor dat extra technische tintje. 

Vall del Portet ligt op een toplocatie in Benitachell, super dicht bij het strand en handig voor alle lokale winkels en restaurants en Lady Elizabeth International School. Bovendien heb je een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Belangrijkste kenmerken: Huizen voor elke smaak Groottes vanaf 273 m² 3 of 4 slaapkamers met eigen badkamers Warme vloeren voor blije voeten Zonnepanelen en groene energie Je eigen zwembad, BBQ en chill-outplek Een garage en een plek voor je spullen Stijlvol design met lichte kamers Een gezellige gated community Locatie: Benitachell is een verborgen parel aan de Costa Blanca met 3 km prachtige kustlijn. De historische stad ligt dicht bij het strand en is gemakkelijk te bereiken vanuit Moraira, Jávea en Teulada. 

Prijzen: Huizen in Vall del Portet beginnen bij € 770.000. Basisvoorzieningen: Uw eigen huis 2 verdiepingen 273 m² oppervlakte 3 slaapkamers 3 badkamers Ontspan op het terras Parkeren inbegrepen Gloednieuwe woningen Een plek voor uw spullen Extra's: Duik in het zwembad Geniet van de tuin.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • BBQ
  • BBQ gebied
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische luiken
  • Elektrische poort
  • Garage
  • Intercom
  • Internet
  • Opslagruimte
  • Vlakbij het strand
  • Vloerverwarming
  • Zeezicht
  • Zonnepanelen