Bedrijfspand te koop in Jávea / Spanje #53107

€ 1.100.000
Commerciële unit van 200 m2, strategisch gelegen nabij de belangrijkste toegangsweg van Javea.Dit pand is op maat gemaakt voor prestigieuze ondernemingen zoals tandheelkundige chirurgie, advocatenkantoren, financiële diensten en cosmetische klinieken en is een uitstekende investeringsmogelijkheid. De verkoper staat open voor een huur-koopoptie voor de juiste klant, waardoor een geleidelijke overgang naar eigendom mogelijk wordt. Neem contact met ons op om deze mogelijkheid te verkennen en uw zakelijke doelstellingen op één lijn te brengen met een vooruitstrevende strategie voor de aankoop van onroerend goed. Belangrijkste kenmerken: Strategische locatie: meters verwijderd van de hoofdweg van Javea, waardoor een ongeëvenaard zicht wordt gegarandeerd. Commerciële hub: Omringd door bloeiende bedrijven voor een gestage stroom passerende handel. Ruime begane grond: Ideaal voor tandartspraktijken of kantoren, met 100 m2 met voldoende ruimte voor verschillende opstellingen. Veelzijdige eerste verdieping: perfect voor een cosmetische kliniek, overspoeld met natuurlijk licht. Mogelijkheid tot maatwerk: een leeg canvas voor op maat gemaakte renovaties. Flexibiliteit: Mogelijkheid om de unit op te splitsen in twee ruimtes voor diverse bedrijven. Royale parkeergelegenheid: privéparkeergelegenheid voor 5 auto's plus voldoende openbare parkeergelegenheid in de buurt. Huur-naar-koop-optie: overwogen voor de juiste klant, die een uniek pad naar eigendom biedt. Geef uw bedrijf een boost met deze mogelijkheid. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en stel uw aandeel in het bloeiende zakelijke landschap van Javea veilig.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#53107
Prijs
€ 1.100.000
Type woning
Bedrijfspand
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
200m²

Commerciële unit van 200 m2, strategisch gelegen nabij de belangrijkste toegangsweg van Javea.

Dit pand is op maat gemaakt voor prestigieuze ondernemingen zoals tandheelkundige chirurgie, advocatenkantoren, financiële diensten en cosmetische klinieken en is een uitstekende investeringsmogelijkheid. De verkoper staat open voor een huur-koopoptie voor de juiste klant, waardoor een geleidelijke overgang naar eigendom mogelijk wordt. Neem contact met ons op om deze mogelijkheid te verkennen en uw zakelijke doelstellingen op één lijn te brengen met een vooruitstrevende strategie voor de aankoop van onroerend goed. 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Strategische locatie: meters verwijderd van de hoofdweg van Javea, waardoor een ongeëvenaard zicht wordt gegarandeerd. 
  • Commerciële hub: Omringd door bloeiende bedrijven voor een gestage stroom passerende handel. 
  • Ruime begane grond: Ideaal voor tandartspraktijken of kantoren, met 100 m2 met voldoende ruimte voor verschillende opstellingen. 
  • Veelzijdige eerste verdieping: perfect voor een cosmetische kliniek, overspoeld met natuurlijk licht. 
  • Mogelijkheid tot maatwerk: een leeg canvas voor op maat gemaakte renovaties. 
  • Flexibiliteit: Mogelijkheid om de unit op te splitsen in twee ruimtes voor diverse bedrijven. 
  • Royale parkeergelegenheid: privéparkeergelegenheid voor 5 auto's plus voldoende openbare parkeergelegenheid in de buurt. 
  • Huur-naar-koop-optie: overwogen voor de juiste klant, die een uniek pad naar eigendom biedt. 

Geef uw bedrijf een boost met deze mogelijkheid. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en stel uw aandeel in het bloeiende zakelijke landschap van Javea veilig.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Parkeerplaatsen
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand