Bouwgrond te koop in Jávea / Spanje #51261

€ 900.000
Een perceel grond van 1891m2 te koop in Portichol, Javea.  Door zijn royale afmetingen biedt het perceel voldoende ruimte om een substantiële woning te ontwerpen en te bouwen die voldoet aan uw unieke visie en voorkeuren. Of u nu een ruime villa, een eigentijds architectonisch meesterwerk of een charmant huis in mediterrane stijl voor ogen heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander voordeel van dit perceel is de nabijheid van het pittoreske strand van La Barraca, dat gemakkelijk te bereiken is en mogelijkheden biedt om te zonnebaden, zwemmen en watersporten.  De regio profiteert ook van een breed scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, winkels en recreatievoorzieningen, waardoor de dagelijkse gemakken gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit bouwkavel van 1891 m² in Portichol biedt een uitzonderlijke kans om een woning op maat te creëren die uw individuele stijl en voorkeuren weerspiegelt. Met zijn toplocatie, overvloedige ruimte en nabijheid van voorzieningen en natuurlijke schoonheid is dit perceel het ideale canvas waarop u het huis van uw dromen kunt bouwen. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51261
Prijs
€ 900.000
Type woning
Bouwgrond
Plaats
Jávea
Wijk
Portichol
Provincie
Alicante
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
1891m²

Een perceel grond van 1891m2 te koop in Portichol, Javea. 

Door zijn royale afmetingen biedt het perceel voldoende ruimte om een substantiële woning te ontwerpen en te bouwen die voldoet aan uw unieke visie en voorkeuren. Of u nu een ruime villa, een eigentijds architectonisch meesterwerk of een charmant huis in mediterrane stijl voor ogen heeft, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander voordeel van dit perceel is de nabijheid van het pittoreske strand van La Barraca, dat gemakkelijk te bereiken is en mogelijkheden biedt om te zonnebaden, zwemmen en watersporten. 

De regio profiteert ook van een breed scala aan voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, winkels en recreatievoorzieningen, waardoor de dagelijkse gemakken gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit bouwkavel van 1891 m² in Portichol biedt een uitzonderlijke kans om een woning op maat te creëren die uw individuele stijl en voorkeuren weerspiegelt. Met zijn toplocatie, overvloedige ruimte en nabijheid van voorzieningen en natuurlijke schoonheid is dit perceel het ideale canvas waarop u het huis van uw dromen kunt bouwen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • Uitbreiding mogelijk
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand