Penthouse te koop in Jávea / Spanje #53102

€ 675.000
Penthouse met vier slaapkamers en drie badkamers biedt een comfortabele en elegante woonruimte. Als u binnenstapt, wordt u onmiddellijk begroet door hoge plafonds die een gevoel van openheid en grandeur creëren. De hoofdslaapkamer is een echt toevluchtsoord, met een ensuite badkamer voor extra privacy en gemak. Het biedt een rustige ruimte waar u kunt ontspannen na een lange dag en biedt een perfecte mix van comfort en stijl. Dit penthouse ademt een gezellige sfeer uit door de goed doordachte indeling en smaakvolle inrichting. De woonkamer sluit naadloos aan op de eetruimte, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat voor het ontvangen van gasten of het doorbrengen van quality time met het gezin. Een van de opvallende kenmerken van dit appartement zijn de vier balkons, waardoor u vanuit meerdere gezichtspunten van het buitenleven kunt genieten.  Vanaf een van de balkons kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de majestueuze berg Montgó, die een schilderachtige achtergrond biedt voor ontspanning en reflectie. Het appartementencomplex beschikt over een prachtig aangelegd zwembadgedeelte, dat een serene oase voor de bewoners biedt. Of u nu liever een verfrissende duik neemt of op een luie stoel in de zon ligt, deze ruimte biedt een perfecte ontsnapping aan de buitenwereld. Over het geheel genomen biedt dit penthouse-appartement een mix van luxe, comfort en natuurlijke schoonheid. Met zijn ruime opzet, adembenemende uitzichten en toegang tot een aangelegd zwembad, biedt het een ideale leefomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een serene en luxe levensstijl.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#53102
Prijs
€ 675.000
Type woning
Penthouse
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
Gezamelijk
Oppervlakte bebouwd
190m²

Penthouse met vier slaapkamers en drie badkamers biedt een comfortabele en elegante woonruimte. 

Als u binnenstapt, wordt u onmiddellijk begroet door hoge plafonds die een gevoel van openheid en grandeur creëren. De hoofdslaapkamer is een echt toevluchtsoord, met een ensuite badkamer voor extra privacy en gemak. Het biedt een rustige ruimte waar u kunt ontspannen na een lange dag en biedt een perfecte mix van comfort en stijl. 

Dit penthouse ademt een gezellige sfeer uit door de goed doordachte indeling en smaakvolle inrichting. De woonkamer sluit naadloos aan op de eetruimte, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat voor het ontvangen van gasten of het doorbrengen van quality time met het gezin. Een van de opvallende kenmerken van dit appartement zijn de vier balkons, waardoor u vanuit meerdere gezichtspunten van het buitenleven kunt genieten.  Vanaf een van de balkons kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de majestueuze berg Montgó, die een schilderachtige achtergrond biedt voor ontspanning en reflectie. 

Het appartementencomplex beschikt over een prachtig aangelegd zwembadgedeelte, dat een serene oase voor de bewoners biedt. Of u nu liever een verfrissende duik neemt of op een luie stoel in de zon ligt, deze ruimte biedt een perfecte ontsnapping aan de buitenwereld. Over het geheel genomen biedt dit penthouse-appartement een mix van luxe, comfort en natuurlijke schoonheid. Met zijn ruime opzet, adembenemende uitzichten en toegang tot een aangelegd zwembad, biedt het een ideale leefomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een serene en luxe levensstijl.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Badkamer en-suite
  • Balkon
  • Bergzicht
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zwembad zicht