Tussenwoning te koop in Jávea / Spanje #58156

€ 399.000 € 425.000
Stijlvol, onlangs gerenoveerd herenhuis te koop  Deze leuke woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers en ligt aan de rand van de oude binnenstad van Javea. De begane grond bestaat uit een patio op het zuiden met de toegangsdeur die leidt naar een ruime en lichte hal met stalen en glazen deuren die u naar de woon-/eetkamer, een badkamer en een interne patio leiden, die een prachtig kenmerk is tussen de eetkamer en de keuken. De keuken is volledig uitgerust en heeft een wijnkoeler en inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een kleine bijkeuken met mogelijke toegang tot het dakterras dat de volgende eigenaren gemakkelijk kunnen ontwikkelen. Er is warme en koude airconditioning op de begane grond en in de hoofdslaapkamers op de bovenverdieping. Het pand wordt gemeubileerd verkocht zoals afgebeeld, volledig uitgerust en klaar om in te trekken, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een probleemloze overgang zonder de noodzaak om extra meubels te kopen of te vervoeren. Het pand is gelegen in een rustig deel van de oude binnenstad en biedt een vriendelijke Spaanse sfeer en een rustige sfeer. Het pand is perfect om het hele jaar door te wonen, maar het heeft ook een toeristenvergunning, waardoor het ook een ideale optie is voor vakantieverhuur. Indien er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#58156
Prijs
€ 399.000
Type woning
Tussenwoning
Plaats
Jávea
Wijk
Old Town
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
90m²

Stijlvol, onlangs gerenoveerd herenhuis te koop 

Deze leuke woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers en ligt aan de rand van de oude binnenstad van Javea.

De begane grond bestaat uit een patio op het zuiden met de toegangsdeur die leidt naar een ruime en lichte hal met stalen en glazen deuren die u naar de woon-/eetkamer, een badkamer en een interne patio leiden, die een prachtig kenmerk is tussen de eetkamer en de keuken. De keuken is volledig uitgerust en heeft een wijnkoeler en inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een kleine bijkeuken met mogelijke toegang tot het dakterras dat de volgende eigenaren gemakkelijk kunnen ontwikkelen.

Er is warme en koude airconditioning op de begane grond en in de hoofdslaapkamers op de bovenverdieping.

Het pand wordt gemeubileerd verkocht zoals afgebeeld, volledig uitgerust en klaar om in te trekken, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een probleemloze overgang zonder de noodzaak om extra meubels te kopen of te vervoeren.

Het pand is gelegen in een rustig deel van de oude binnenstad en biedt een vriendelijke Spaanse sfeer en een rustige sfeer.

Het pand is perfect om het hele jaar door te wonen, maar het heeft ook een toeristenvergunning, waardoor het ook een ideale optie is voor vakantieverhuur.

Indien er nog vragen zijn dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 


Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Bijkeuken
  • Dakterras
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Internet
  • Loopafstand naar zee
  • Orientatie Zuid
  • Patio
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd