Villa te koop in Jávea / Spanje #51427

€ 450.000
Villa met 3 slaapkamers op slechts 20 minuten lopen van het Arenal-strand van Javea. Deze fantastische villa met 3 slaapkamers is gelegen in een rustige doodlopende straat en op slechts 20 minuten lopen van het Arenal-strand van Javea. De villa ligt in een prachtig onderhouden tuin van 865 m2 en beslaat 175 m2 op één niveau.  De gloednieuwe PVC-toegangsdeur komt uit in de hal, aan de rechterkant bevindt zich de ingerichte keuken, woon-/eetkamer met open haard en toegang tot de overdekte naya met uitzicht op de fantastische tuinen. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich de hoofdbadkamer, twee tweepersoonsslaapkamers, een doucheruimte en de hoofdslaapkamer. Er is een enkele garage met toegang tot een enorme zolderruimte boven het huis. Dubbele deuren vanuit de eetkamer leiden naar een mooie binnenplaats of barbecueplek met directe toegang tot de keuken.  Grote supermarkt op 5 minuten lopen. De villa beschikt al over een toeristenvergunning en staat onder contract voor het zomerseizoen 2024. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51427
Prijs
€ 450.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé
Oppervlakte bebouwd
175m²
Oppervlakte perceel
865m²

Villa met 3 slaapkamers op slechts 20 minuten lopen van het Arenal-strand van Javea.

Deze fantastische villa met 3 slaapkamers is gelegen in een rustige doodlopende straat en op slechts 20 minuten lopen van het Arenal-strand van Javea. De villa ligt in een prachtig onderhouden tuin van 865 m2 en beslaat 175 m2 op één niveau. 

De gloednieuwe PVC-toegangsdeur komt uit in de hal, aan de rechterkant bevindt zich de ingerichte keuken, woon-/eetkamer met open haard en toegang tot de overdekte naya met uitzicht op de fantastische tuinen. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich de hoofdbadkamer, twee tweepersoonsslaapkamers, een doucheruimte en de hoofdslaapkamer. Er is een enkele garage met toegang tot een enorme zolderruimte boven het huis. Dubbele deuren vanuit de eetkamer leiden naar een mooie binnenplaats of barbecueplek met directe toegang tot de keuken. 

Grote supermarkt op 5 minuten lopen. De villa beschikt al over een toeristenvergunning en staat onder contract voor het zomerseizoen 2024.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ gebied
  • Dichtbij voorzieningen
  • Doodlopende weg
  • Garage
  • Naya
  • Overdekt terras
  • Tuin
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand