Villa te koop in Jávea / Spanje #52893

€ 1.375.000
Moderne villa met adembenemend uitzicht op zee aan de prachtige Costa Blanca.Genesteld in het pittoreske stadje Javea aan de prachtige Costa Blanca, biedt deze moderne villa een ongeëvenaarde kans voor wie op zoek is naar een eigentijdse oase met adembenemend uitzicht op zee. Met een oriëntatie op het zuiden biedt dit pand niet alleen een woning, maar ook een ervaring van panoramische vergezichten die zich uitstrekken over het azuurblauwe water en de jachthaven en Arenal omarmen. Verdeeld over een royaal perceel van 861 vierkante meter, omvat het pand een totale bebouwde oppervlakte van 248 vierkante meter, met een comfortabele leefruimte van 219 vierkante meter. Deze villa is een canvas dat wacht op personalisatie, waardoor het een ideaal renovatieproject is voor mensen met een visie op het creëren van een modern meesterwerk op maat van hun voorkeuren. Het interieur van de villa is ontworpen voor comfort en stijl, met drie slaapkamers, drie badkamers en een handig gastentoilet. De ruime woonkamer geeft toegang tot meerdere terrassen, waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen het binnen- en buitenleven. Inbouwkasten bieden praktische opbergoplossingen, terwijl een speciale opbergruimte het gemak vergroot. Het hart van het huis, de keuken, is zowel ingericht als uitgerust met moderne voorzieningen, wat zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.In het hele pand is airconditioning geïnstalleerd, die klimaatbeheersing biedt voor comfort het hele jaar door. Buiten is het pand versierd met uitnodigende terrassen en balkons die dienen als uitkijkpunten voor het absorberen van het ontzagwekkende uitzicht op zee. De buitenruimtes omvatten ook een privézwembad, een onberispelijk aangelegde tuin en voldoende parkeergelegenheid. Gelegen in een zeer gewilde omgeving van Javea, La Corona, biedt deze villa gemakkelijke toegang tot de haven, Arenal en de jachthaven, waardoor het een handig en toch privé toevluchtsoord is. Of u nu een rustig familiehuis voor ogen heeft of een luxe uitje, deze moderne villa biedt het canvas voor het realiseren van uw droomwoning. Informeer nu om de kans te grijpen om dit pand om te toveren in uw persoonlijke toevluchtsoord. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#52893
Prijs
€ 1.375.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
219m²

Moderne villa met adembenemend uitzicht op zee aan de prachtige Costa Blanca.

Genesteld in het pittoreske stadje Javea aan de prachtige Costa Blanca, biedt deze moderne villa een ongeëvenaarde kans voor wie op zoek is naar een eigentijdse oase met adembenemend uitzicht op zee. Met een oriëntatie op het zuiden biedt dit pand niet alleen een woning, maar ook een ervaring van panoramische vergezichten die zich uitstrekken over het azuurblauwe water en de jachthaven en Arenal omarmen. 

Verdeeld over een royaal perceel van 861 vierkante meter, omvat het pand een totale bebouwde oppervlakte van 248 vierkante meter, met een comfortabele leefruimte van 219 vierkante meter. Deze villa is een canvas dat wacht op personalisatie, waardoor het een ideaal renovatieproject is voor mensen met een visie op het creëren van een modern meesterwerk op maat van hun voorkeuren. 

Het interieur van de villa is ontworpen voor comfort en stijl, met drie slaapkamers, drie badkamers en een handig gastentoilet. De ruime woonkamer geeft toegang tot meerdere terrassen, waardoor er een naadloze verbinding ontstaat tussen het binnen- en buitenleven. Inbouwkasten bieden praktische opbergoplossingen, terwijl een speciale opbergruimte het gemak vergroot. Het hart van het huis, de keuken, is zowel ingericht als uitgerust met moderne voorzieningen, wat zorgt voor een heerlijke culinaire ervaring.

In het hele pand is airconditioning geïnstalleerd, die klimaatbeheersing biedt voor comfort het hele jaar door. Buiten is het pand versierd met uitnodigende terrassen en balkons die dienen als uitkijkpunten voor het absorberen van het ontzagwekkende uitzicht op zee. De buitenruimtes omvatten ook een privézwembad, een onberispelijk aangelegde tuin en voldoende parkeergelegenheid. 

Gelegen in een zeer gewilde omgeving van Javea, La Corona, biedt deze villa gemakkelijke toegang tot de haven, Arenal en de jachthaven, waardoor het een handig en toch privé toevluchtsoord is. Of u nu een rustig familiehuis voor ogen heeft of een luxe uitje, deze moderne villa biedt het canvas voor het realiseren van uw droomwoning. Informeer nu om de kans te grijpen om dit pand om te toveren in uw persoonlijke toevluchtsoord. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Carport
  • Dichtbij voorzieningen
  • Elektrische luiken
  • Elektrische poort
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Internet
  • Omheind terrein
  • Opslagruimte
  • Orientatie Zuid
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Tuin
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Zeezicht