Villa te koop in Jávea / Spanje #52907

€ 279.000
Renovatieproject in de historische oude binnenstad van Javea. Ga op een reis door de tijd met dit boeiende renovatieproject, gelegen in het hart van de historische oude binnenstad van Javea. Dit zorgvuldig samengestelde streven heeft tot doel de essentie van het verleden nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd moderne elegantie te omarmen.  Stel je voor dat je door geplaveide straten slentert, omringd door charmante architectuur, terwijl deze restauratie nieuw leven brengt in een stukje van het rijke erfgoed van Javea. Dompel jezelf onder in een mix van traditie en hedendaagse stijl en creëer een tijdloze allure in het middelpunt van dit alles. Ontgrendel het potentieel van het stadsleven met dit uitzonderlijke pand, verdeeld over drie niveaus, met een terras, gelegen aan een autoluwe straat in het stadscentrum, omringd door handige winkels en diensten.  Grijp de kans om aan een opmerkelijk renovatie traject te beginnen, aangezien de basis voor het transformeren van deze ruimte in vier afzonderlijke appartementen al aanwezig is. Duik in de details en stel je de mogelijkheden voor door meer informatie te vragen. Jouw kans om een unieke woonervaring vorm te geven wacht op je.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#52907
Prijs
€ 279.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
8
Badkamers
3
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
370m²

Renovatieproject in de historische oude binnenstad van Javea.

Ga op een reis door de tijd met dit boeiende renovatieproject, gelegen in het hart van de historische oude binnenstad van Javea. Dit zorgvuldig samengestelde streven heeft tot doel de essentie van het verleden nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd moderne elegantie te omarmen. 

Stel je voor dat je door geplaveide straten slentert, omringd door charmante architectuur, terwijl deze restauratie nieuw leven brengt in een stukje van het rijke erfgoed van Javea. Dompel jezelf onder in een mix van traditie en hedendaagse stijl en creëer een tijdloze allure in het middelpunt van dit alles. Ontgrendel het potentieel van het stadsleven met dit uitzonderlijke pand, verdeeld over drie niveaus, met een terras, gelegen aan een autoluwe straat in het stadscentrum, omringd door handige winkels en diensten. 

Grijp de kans om aan een opmerkelijk renovatie traject te beginnen, aangezien de basis voor het transformeren van deze ruimte in vier afzonderlijke appartementen al aanwezig is. Duik in de details en stel je de mogelijkheden voor door meer informatie te vragen. Jouw kans om een unieke woonervaring vorm te geven wacht op je. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Dichtbij voorzieningen
  • In aanbouw
  • met project
  • Terras
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand