Villa te koop in Jávea / Spanje #52973

€ 625.000 € 649.500
Villa op korte loopafstand van alle voorzieningen.Dit is een unieke kans om een exclusief huis te verwerven op slechts 700 meter van het idyllische Cala Blanca. Maar dat is nog niet alles: dit juweeltje van een pand ligt op slechts een korte loopafstand van winkels, restaurants, een bushalte en een prestigieuze internationale school. De locatie van dit pand is gewoonweg onverslaanbaar. Dit spectaculaire huis, dat al meer dan 30 jaar in perfecte staat lijkt te zijn onderhouden, is een bewijs van kwaliteit en stijl. Het is in 1989 gebouwd volgens de hoogste normen van die tijd en biedt meer dan 250 vierkante meter woonoppervlak, wat zeker indruk zal maken op elke bezoeker. Met 5 ruime slaapkamers verdeeld over de woon- en bovenverdieping is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De 3 badkamers garanderen comfort en privacy, zelfs op de drukste momenten van de dag. Een uniek kenmerk van dit pand is de toegang vanuit twee verschillende straten, waardoor u de flexibiliteit heeft om het huis gemakkelijk te betreden en te verlaten. Het hart van het huis is een ruime woon- en eetkamer die u uitnodigt om te ontspannen en bijzondere momenten met uw gezin te vieren. De grote keuken, met toegang tot een ruime naya, is een ideale plek voor liefhebbers van gastronomie en om buiten te eten. Aan de zijkant van het huis vinden we een uiterst besloten ruimte waar plezier en ontspanning de norm zijn. Het zwembad en het omliggende terras zijn ideaal om te genieten van de zon en het water. Bovendien geven een charmante chilloutruimte met barbecue en een klein veld met appel- en sinaasappelbomen in productie een speciaal tintje aan deze oase. Het huis heeft ook een open lager niveau dat ongelooflijke mogelijkheden biedt, waardoor u de ruimte kunt aanpassen aan uw behoeften. Daarnaast is er een grote vrijstaande garage en een enorme parkeerplaats voor maar liefst 6 auto’s, wat in deze omgeving een zeldzaamheid is. Deze woning is ideaal voor grote gezinnen die op zoek zijn naar het comfort van een ruime en goed onderhouden woning, maar het biedt ook een fantastische kans voor degenen die zich in de toekomst op de winstgevende markt voor vakantieverhuur willen begeven.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#52973
Prijs
€ 625.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
5
Badkamers
3
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
250m²

Villa op korte loopafstand van alle voorzieningen.

Dit is een unieke kans om een exclusief huis te verwerven op slechts 700 meter van het idyllische Cala Blanca. Maar dat is nog niet alles: dit juweeltje van een pand ligt op slechts een korte loopafstand van winkels, restaurants, een bushalte en een prestigieuze internationale school. De locatie van dit pand is gewoonweg onverslaanbaar. 

Dit spectaculaire huis, dat al meer dan 30 jaar in perfecte staat lijkt te zijn onderhouden, is een bewijs van kwaliteit en stijl. Het is in 1989 gebouwd volgens de hoogste normen van die tijd en biedt meer dan 250 vierkante meter woonoppervlak, wat zeker indruk zal maken op elke bezoeker. Met 5 ruime slaapkamers verdeeld over de woon- en bovenverdieping is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De 3 badkamers garanderen comfort en privacy, zelfs op de drukste momenten van de dag. 

Een uniek kenmerk van dit pand is de toegang vanuit twee verschillende straten, waardoor u de flexibiliteit heeft om het huis gemakkelijk te betreden en te verlaten. Het hart van het huis is een ruime woon- en eetkamer die u uitnodigt om te ontspannen en bijzondere momenten met uw gezin te vieren. De grote keuken, met toegang tot een ruime naya, is een ideale plek voor liefhebbers van gastronomie en om buiten te eten. Aan de zijkant van het huis vinden we een uiterst besloten ruimte waar plezier en ontspanning de norm zijn. 

Het zwembad en het omliggende terras zijn ideaal om te genieten van de zon en het water. Bovendien geven een charmante chilloutruimte met barbecue en een klein veld met appel- en sinaasappelbomen in productie een speciaal tintje aan deze oase. Het huis heeft ook een open lager niveau dat ongelooflijke mogelijkheden biedt, waardoor u de ruimte kunt aanpassen aan uw behoeften. Daarnaast is er een grote vrijstaande garage en een enorme parkeerplaats voor maar liefst 6 auto’s, wat in deze omgeving een zeldzaamheid is. 

Deze woning is ideaal voor grote gezinnen die op zoek zijn naar het comfort van een ruime en goed onderhouden woning, maar het biedt ook een fantastische kans voor degenen die zich in de toekomst op de winstgevende markt voor vakantieverhuur willen begeven.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • BBQ
  • Chillzone (verzonken)
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Garage
  • Internet
  • Naya
  • Omheind terrein
  • Parkeerplaatsen
  • Perfect voor verhuur
  • Terras
  • Tuin
  • Uitbreiding mogelijk
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand