Villa te koop in Jávea / Spanje #53105

€ 895.000 € 1.025.000
Villa met 2 verdiepingen en 240m2.Dit huis biedt u ruimte en helderheid in elke hoek. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime woon-eetkamer die aansluit op de naya en het terras bij het zwembad. Deze ruimte is perfect om te genieten van momenten van ontspanning en plezier met familie en vrienden. De intelligente indeling van de woning zorgt voor een perfecte doorstroming tussen de binnen- en buitenruimtes. De bovenverdieping herbergt een prachtige hoofdslaapkamer uitgerust met een ruime kleedkamer, een en-suite badkamer en een groot solariumterras. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een panoramisch uitzicht en geniet van momenten van rust in je eigen privéoase. Het perceel van 1.100 m2, volledig omheind en vlak, heeft een prachtige tuin die uitnodigt om contact te maken met de natuur. Het heeft ook een grote parkeerplaats voor meerdere voertuigen, wat u comfort en extra ruimte biedt. Deze woning is gloednieuw, wat betekent dat alles voor u klaar is om er direct in te trekken. Het is uitgerust met airconditioners die u het hele jaar door van het perfecte comfort zullen voorzien. De dubbele beglazing zorgt voor een rustige sfeer en een uitstekende energie-efficiëntie. De smaakvol ingerichte en volledig uitgeruste keuken wordt het perfecte podium voor uw culinaire vaardigheden. De ligging van dit huis is bevoorrecht. Op slechts 5 minuten rijden vindt u winkels, restaurants en het prachtige Arenal-strand. Geniet van het gemak dat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft. Mis de kans niet om van dit huis uw nieuwe thuis te maken, kom en ontdek het leven van luxe en comfort dat u te wachten staat in Jávea!  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#53105
Prijs
€ 895.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
240m²
Oppervlakte perceel
1100m²

Villa met 2 verdiepingen en 240m2.

Dit huis biedt u ruimte en helderheid in elke hoek. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime woon-eetkamer die aansluit op de naya en het terras bij het zwembad. Deze ruimte is perfect om te genieten van momenten van ontspanning en plezier met familie en vrienden. De intelligente indeling van de woning zorgt voor een perfecte doorstroming tussen de binnen- en buitenruimtes. 

De bovenverdieping herbergt een prachtige hoofdslaapkamer uitgerust met een ruime kleedkamer, een en-suite badkamer en een groot solariumterras. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een panoramisch uitzicht en geniet van momenten van rust in je eigen privéoase. Het perceel van 1.100 m2, volledig omheind en vlak, heeft een prachtige tuin die uitnodigt om contact te maken met de natuur. Het heeft ook een grote parkeerplaats voor meerdere voertuigen, wat u comfort en extra ruimte biedt. 

Deze woning is gloednieuw, wat betekent dat alles voor u klaar is om er direct in te trekken. Het is uitgerust met airconditioners die u het hele jaar door van het perfecte comfort zullen voorzien. De dubbele beglazing zorgt voor een rustige sfeer en een uitstekende energie-efficiëntie. De smaakvol ingerichte en volledig uitgeruste keuken wordt het perfecte podium voor uw culinaire vaardigheden. 

De ligging van dit huis is bevoorrecht. Op slechts 5 minuten rijden vindt u winkels, restaurants en het prachtige Arenal-strand. Geniet van het gemak dat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft. Mis de kans niet om van dit huis uw nieuwe thuis te maken, kom en ontdek het leven van luxe en comfort dat u te wachten staat in Jávea! 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Naya
  • Omheind terrein
  • Panoramazicht
  • Parkeerplaatsen
  • Solarium
  • Terras
  • Vlak grondstuk
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand