Villa te koop in Jávea / Spanje #59230

€ 1.250.000
Ruime villa met volledig uitgeruste dokterspraktijk met wachtkamer, spreekkamer, operatiekamer, laboratorium, echokamer en twee badkamers.Een betere locatie voor een dokterspraktijk vindt u niet, het object ligt aan een hoofdweg vlak bij de Arenal en vlakbij een grote supermarkt. Daarnaast is er een grote parkeerplaats voor maximaal 7 auto's, er is een tweede privéparkeerplaats afgescheiden met een poort met ruimte voor nog eens 3 auto's. Het object is gelegen op een perceel van maar liefst 1434 m2 en heeft ook een gastenverblijf in de tuin. Bij binnenkomst op de parkeerplaats bevindt zich aan de linkerkant de ingang van de dokterspraktijk. Via een voetgangerspoort bereikt u het privégedeelte. U betreedt de villa in een hal met rechts een badkamer, loopt door naar een ruime woonkamer, grenzend aan de woonkamer is een moderne, open keuken en een eethoek. Het hoge plafond hier creëert een aangenaam ruimtelijk gevoel en de vele ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Via een glazen deur is er toegang tot de buitenkeuken met barbecue, spoelbak, oven en een terras. Vanuit de keuken leidt een trap naar een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer. Vanuit de slaapkamer leidt een andere trap naar een kleedkamer en een kleine kantoorruimte. Aan de andere kant van de woonkamer is een brede gang met links een kleine binnenplaats en rechts een terras. De gang eindigt in een grote slaapkamer. Boven de praktijk is nog een volledig ingerichte studio met een aparte ingang aan de voorkant van het gebouw. Het gastenverblijf in de tuin is dubbel geïsoleerd en bestaat uit een woon-eetkamer, een keuken, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot een privéterras. Tussen de villa en het gastenverblijf staat nog een eettafel met een buitenkachel. Er is ook nog een berging van 26 m2. Aan het einde van het perceel is de privéparkeerplaats waar ook twee schuilplaatsen zijn geïnstalleerd, onder de eerste schuilplaats bevinden zich de wasmachines en de droger. De villa is uitgerust met airconditioning warm/koud, drie houtkachels, twee pelletkachels en twee zonneboilers. Alle meubels zijn inbegrepen in de prijs, evenals alle medische apparatuur, vergunningen van de praktijk, enz. De villa is gebouwd in 1975, met de dokterspraktijk eraan toegevoegd in 1996. De villa heeft een totale oppervlakte van bijna 150 m2, de dokterspraktijk 108 m2, de studio 51 m2, het gastenverblijf 45 m2, de berging 26 m2 en de luifel 17 m2. De totale bebouwde vierkante meters zijn 393,7 m2, de bezette vierkante meters zijn 289,5 m2.  Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#59230
Prijs
€ 1.250.000
Type woning
Villa
Plaats
Jávea
Wijk
Arenal
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
393m²
Oppervlakte perceel
1434m²

Ruime villa met volledig uitgeruste dokterspraktijk met wachtkamer, spreekkamer, operatiekamer, laboratorium, echokamer en twee badkamers.

Een betere locatie voor een dokterspraktijk vindt u niet, het object ligt aan een hoofdweg vlak bij de Arenal en vlakbij een grote supermarkt. Daarnaast is er een grote parkeerplaats voor maximaal 7 auto's, er is een tweede privéparkeerplaats afgescheiden met een poort met ruimte voor nog eens 3 auto's. Het object is gelegen op een perceel van maar liefst 1434 m2 en heeft ook een gastenverblijf in de tuin. 

Bij binnenkomst op de parkeerplaats bevindt zich aan de linkerkant de ingang van de dokterspraktijk. Via een voetgangerspoort bereikt u het privégedeelte. U betreedt de villa in een hal met rechts een badkamer, loopt door naar een ruime woonkamer, grenzend aan de woonkamer is een moderne, open keuken en een eethoek. Het hoge plafond hier creëert een aangenaam ruimtelijk gevoel en de vele ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Via een glazen deur is er toegang tot de buitenkeuken met barbecue, spoelbak, oven en een terras. 

Vanuit de keuken leidt een trap naar een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer. Vanuit de slaapkamer leidt een andere trap naar een kleedkamer en een kleine kantoorruimte. Aan de andere kant van de woonkamer is een brede gang met links een kleine binnenplaats en rechts een terras. De gang eindigt in een grote slaapkamer. Boven de praktijk is nog een volledig ingerichte studio met een aparte ingang aan de voorkant van het gebouw. 

Het gastenverblijf in de tuin is dubbel geïsoleerd en bestaat uit een woon-eetkamer, een keuken, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot een privéterras. Tussen de villa en het gastenverblijf staat nog een eettafel met een buitenkachel. Er is ook nog een berging van 26 m2. Aan het einde van het perceel is de privéparkeerplaats waar ook twee schuilplaatsen zijn geïnstalleerd, onder de eerste schuilplaats bevinden zich de wasmachines en de droger. 

De villa is uitgerust met airconditioning warm/koud, drie houtkachels, twee pelletkachels en twee zonneboilers. Alle meubels zijn inbegrepen in de prijs, evenals alle medische apparatuur, vergunningen van de praktijk, enz. De villa is gebouwd in 1975, met de dokterspraktijk eraan toegevoegd in 1996. De villa heeft een totale oppervlakte van bijna 150 m2, de dokterspraktijk 108 m2, de studio 51 m2, het gastenverblijf 45 m2, de berging 26 m2 en de luifel 17 m2. De totale bebouwde vierkante meters zijn 393,7 m2, de bezette vierkante meters zijn 289,5 m2. 

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Apart gastenverblijf
  • BBQ
  • BBQ gebied
  • Binnenplaats
  • Buiten Keuken
  • Dichtbij voorzieningen
  • Dubbel Glas
  • Elektrische poort
  • Houtkachel
  • Kantoor
  • Omheind terrein
  • Opslagruimte
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Tuin
  • Vlakbij de haven
  • Vlakbij golfbaan
  • Vlakbij het strand
  • Volledig gemeubileerd
  • Waskamer
  • Zonneboiler