Appartement te koop in Moraira / Spanje #59378

€ 255.000
Charmant appartement gelegen in Moraira, Costa Blanca.De woning beschikt over twee ruime slaapkamers en een complete badkamer, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar zowel ruimte als comfort. Bovendien is het appartement volledig exterieur, waardoor er in elke kamer natuurlijk licht stroomt. De lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het pittoreske dorp, wat een ontspannende en gezellige sfeer creëert. Het appartement is uitgerust met airconditioning, wat het hele jaar door comfort garandeert. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor direct gebruik. Dit appartement bevindt zich in een gebouw met een lift, waardoor de toegang eenvoudig en handig is. Het is een fantastische optie voor degenen die op zoek zijn naar een goed gelegen, functioneel en comfortabel huis in het prachtige stadje Moraira.Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#59378
Prijs
€ 255.000
Type woning
Appartement
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
64m²

Charmant appartement gelegen in Moraira, Costa Blanca.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers en een complete badkamer, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar zowel ruimte als comfort. Bovendien is het appartement volledig exterieur, waardoor er in elke kamer natuurlijk licht stroomt.

De lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht op het pittoreske dorp, wat een ontspannende en gezellige sfeer creëert. Het appartement is uitgerust met airconditioning, wat het hele jaar door comfort garandeert. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor direct gebruik.

Dit appartement bevindt zich in een gebouw met een lift, waardoor de toegang eenvoudig en handig is. Het is een fantastische optie voor degenen die op zoek zijn naar een goed gelegen, functioneel en comfortabel huis in het prachtige stadje Moraira.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Centrale verwarming
  • Dichtbij voorzieningen
  • Lift
  • Vlakbij de haven
  • Volledig gemeubileerd
  • Zicht op de stad