Bedrijfspand te koop in Moraira / Spanje #50990

€ 180.000
Vastgoed te koop in de gewilde omgeving van Paichi, Moraira. Ontdek een fantastische kans met dit commerciële vastgoed te koop in de gewilde omgeving van Paichi, Moraira. Deze locatie heeft een grote hoofdruimte van 50 m2 en is ontworpen met inclusiviteit in het achterhoofd, met een rolstoelvriendelijke indeling en een speciaal toilet met een bar voor gehandicapten. De toegankelijkheid van het pand wordt verder verbeterd door een glazen deur en luiken, met een geautomatiseerd mechanisme dat de veiligheid garandeert zonder dat dit ten koste gaat van het gemak. Aan de achterzijde van het pand wacht een tweede ruimte van 30 m2, compleet met een badkamer met douche en een goed uitgeruste keuken. Deze functionele lay-out zorgt voor een naadloze werking, waardoor het ideaal is voor verschillende zakelijke inspanningen. De accommodatie biedt ook een gemeenschappelijk hoekterras van 40 m2. Dit buitenparadijs biedt een veelzijdige uitbreiding van uw ruimte en een uitnodigende sfeer voor uw klanten. De locatie is gelegen naast een supermarkt en omgeven door bars en restaurants. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#50990
Prijs
€ 180.000
Type woning
Bedrijfspand
Plaats
Moraira
Wijk
Paichi
Provincie
Alicante
Badkamers
1
Zwembad
Nee
Oppervlakte bebouwd
80m²

Vastgoed te koop in de gewilde omgeving van Paichi, Moraira.

Ontdek een fantastische kans met dit commerciële vastgoed te koop in de gewilde omgeving van Paichi, Moraira. Deze locatie heeft een grote hoofdruimte van 50 m2 en is ontworpen met inclusiviteit in het achterhoofd, met een rolstoelvriendelijke indeling en een speciaal toilet met een bar voor gehandicapten.

De toegankelijkheid van het pand wordt verder verbeterd door een glazen deur en luiken, met een geautomatiseerd mechanisme dat de veiligheid garandeert zonder dat dit ten koste gaat van het gemak. Aan de achterzijde van het pand wacht een tweede ruimte van 30 m2, compleet met een badkamer met douche en een goed uitgeruste keuken. Deze functionele lay-out zorgt voor een naadloze werking, waardoor het ideaal is voor verschillende zakelijke inspanningen.

De accommodatie biedt ook een gemeenschappelijk hoekterras van 40 m2. Dit buitenparadijs biedt een veelzijdige uitbreiding van uw ruimte en een uitnodigende sfeer voor uw klanten. De locatie is gelegen naast een supermarkt en omgeven door bars en restaurants.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Dichtbij voorzieningen
  • Gastentoilet
  • Geschikt voor gehandicapten
  • Raam luiken
  • Rolstoelvriendelijk