Villa te koop in Moraira / Spanje #51103

€ 2.495.000
Villa met panorama zee- en bergzicht in Moraira. Gelegen in het prestigieuze La Arnella-gebied van Moraira, valt deze exclusieve villa op met zijn majestueuze panorama's op de zee en de bergen. Op de begane grond vind u een open concept woongedeelte, geaccentueerd door een volledig uitgeruste moderne keuken, een eetkamer met verhoogde plafonds en kamerhoge ramen, waardoor de ruimte baadt in natuurlijk licht. De ruime woonkamer is perfect voor ontspannen momenten, aangevuld met een gratis badkamer voor de gasten. Het buitenterras is een oase voor liefhebbers van het buitenleven, met een barbecuezone, een loungeruimte en een eethoek in de openlucht. Ook is er een overloop zwembad met uitzicht op de oceaan en de bergen. Op de bovenste verdieping vind u een luxe toevluchtsoord met een eersteklas afgewerkte en-suite badkamer en een privéterras van waaruit u kunt genieten van het meest verbluffende uitzicht. En een gastenslaapkamer die ruim en comfortabel is opgezet, uitgerust met een en-suite badkamer, een zithoek en een eigen privéterras voor momenten van rust. Op een lager niveau vind u nog twee gezellige gastenkamers, beide met een eigen badkamer en toegang tot een privéterras, waardoor gasten kunnen genieten van privacy en comfort. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51103
Prijs
€ 2.495.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Wijk
La Arnella
Provincie
Alicante
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
467m²
Oppervlakte perceel
1063m²

Villa met panorama zee- en bergzicht in Moraira.

Gelegen in het prestigieuze La Arnella-gebied van Moraira, valt deze exclusieve villa op met zijn majestueuze panorama's op de zee en de bergen.

Op de begane grond vind u een open concept woongedeelte, geaccentueerd door een volledig uitgeruste moderne keuken, een eetkamer met verhoogde plafonds en kamerhoge ramen, waardoor de ruimte baadt in natuurlijk licht. De ruime woonkamer is perfect voor ontspannen momenten, aangevuld met een gratis badkamer voor de gasten. Het buitenterras is een oase voor liefhebbers van het buitenleven, met een barbecuezone, een loungeruimte en een eethoek in de openlucht. Ook is er een overloop zwembad met uitzicht op de oceaan en de bergen.

Op de bovenste verdieping vind u een luxe toevluchtsoord met een eersteklas afgewerkte en-suite badkamer en een privéterras van waaruit u kunt genieten van het meest verbluffende uitzicht. En een gastenslaapkamer die ruim en comfortabel is opgezet, uitgerust met een en-suite badkamer, een zithoek en een eigen privéterras voor momenten van rust.

Op een lager niveau vind u nog twee gezellige gastenkamers, beide met een eigen badkamer en toegang tot een privéterras, waardoor gasten kunnen genieten van privacy en comfort.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Badkamer en-suite
  • BBQ gebied
  • Bergzicht
  • Gastentoilet
  • Nieuwbouw
  • Overdekt terras
  • Panoramazicht
  • Terras
  • Vrij uitzicht
  • Zeezicht