Villa te koop in Moraira / Spanje #51300

€ 1.690.000
Villa met 3 slaapkamers tussen Pinar del Advocat en Benimeit. Gelegen tussen Pinar del Advocat en Benimeit, ligt dit gewilde gebied op slechts 2,5 km van de ongerepte stranden van Moraira, de charmante oude stad en de bruisende vissershaven. De architectuur van Moraira Natura belichaamt een verfijnde Ibizaanse stijl. Deze villa is gebouwd met materialen van topkwaliteit en beschikt over een uniek ontwerp dat natuurlijk licht optimaliseert en binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar verbindt. De begane grond heeft een open ontwerp met een ruime woon-eetkamer, een volledig uitgeruste minimalistische keuken met kookeiland en ontbijtbar, een gastentoilet en een slaapkamer met badkamer. Een buitenruimte bedekt met natuursteen biedt een heerlijke al fresco-ervaring met een zwembad, een aangelegde tuin en ontspanningszones in de open lucht. Op de bovenste verdieping bevindt zich het privé-nachtgedeelte, met twee slaapkamers met eigen badkamers en een eigen terras. Deze villa is uitgerust met tal van extra's, waaronder een garage voor twee voertuigen, opslagruimtes, buitentoilet, geleide airconditioning, vloerverwarming, domotica, beveiligingssystemen, op maat gemaakte kasten en meer. Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Lees de volledige omschrijving

Informatie

Referentienummer
#51300
Prijs
€ 1.690.000
Type woning
Villa
Plaats
Moraira
Provincie
Alicante
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Zwembad
Prive
Oppervlakte bebouwd
307m²
Oppervlakte perceel
924m²

Villa met 3 slaapkamers tussen Pinar del Advocat en Benimeit.

Gelegen tussen Pinar del Advocat en Benimeit, ligt dit gewilde gebied op slechts 2,5 km van de ongerepte stranden van Moraira, de charmante oude stad en de bruisende vissershaven. De architectuur van Moraira Natura belichaamt een verfijnde Ibizaanse stijl. Deze villa is gebouwd met materialen van topkwaliteit en beschikt over een uniek ontwerp dat natuurlijk licht optimaliseert en binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar verbindt.

De begane grond heeft een open ontwerp met een ruime woon-eetkamer, een volledig uitgeruste minimalistische keuken met kookeiland en ontbijtbar, een gastentoilet en een slaapkamer met badkamer. Een buitenruimte bedekt met natuursteen biedt een heerlijke al fresco-ervaring met een zwembad, een aangelegde tuin en ontspanningszones in de open lucht.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het privé-nachtgedeelte, met twee slaapkamers met eigen badkamers en een eigen terras. Deze villa is uitgerust met tal van extra's, waaronder een garage voor twee voertuigen, opslagruimtes, buitentoilet, geleide airconditioning, vloerverwarming, domotica, beveiligingssystemen, op maat gemaakte kasten en meer.

Indien u vragen heeft over deze woning dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Domotica systeem
  • Garage
  • Gastentoilet
  • Inbouwkasten
  • Opslagruimte
  • Terras
  • Tuin
  • Video bewaking
  • Vloerverwarming